Vállalkozásom

Cégtörténetünk és a fejlődésünk

Az Amtech Rendszerház kft. cégbejegyzése 2009, mely egy 2005-ben alakult korábbi cég tapasztalatából jött létre. A cég immár több mint 10 éves erős szoftverfejlesztői tapasztalattal bír és napjainkra 23 főt foglalkoztató, évenkénti 250 millió forintot meghaladó árbevétellel rendelkezik.

Kínált termékünk és szolgáltatásunk

Az AmTech Rendszerház kft. kizárólag vállalatirányítási szoftvereket készít, egyedi igények alapján, határidőre. Igény szerint a már meglévő szoftverekkel együttműködve, vagy nem megfelelő (nem a cégre készített) szoftverek lecserélésére. A szoftverfejlesztés során, bármilyen egyéb területen felmerült igényeket a szorosan velünk együttműködő partner cégek tudják megoldani, szükség esetén. (pl: akár szervezetfejlesztés)

Továbbá kiemelkedő szerepet játszunk a minden iparágat érintő nagy lehetőségben (ami egyben csapda is lehet) a DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ-ban. Segítjük a cégeket, hogy minél tökéletesebb és rájuk szabottabb szoftver eszközökkel tudják meglépni korunk egyik nagy kihívását.

Vevői Célcsoportunk

Azok a vállalkozások, amelyeknél 10 fő dolgozói létszámnál többen vannak és különböző akár mindennapi problémákkal küzdenek, ami akadályozza a cég megfelelő növekedését!

Referenciáink

A világ 11 különböző pontján, magyar nagykövetségeken fut saját fejlesztésű szoftverünk, valamint Magyarországon 99 nagy letelepített ügyviteli-vállalatirányítási szoftverünk termeli a pénzt a tulajdonosoknak.

S néhány szám, mert az is számít:

· 99 letelepített egyedi ügyviteli-vállalatirányítási szoftver,

· kb 300 felhasználó összesen, akik a mi szoftvereinket használják

· 10 éves nagyvállalati-ügyviteli tapasztalat

· 23 fős szakember gárda

· 100%-ban elismert és nagyon gyors adattárolás (Oracle, vagy MsSQL)

Cégünk szerepel a NAV köztartozásmentes adatbázisában!

www.amtech.hu