Társadalmi szerep

Támogatjuk a Napfény – A beteg gyermekekért rászorultakért közhasznú alapítványt.

“Rendben, hogy sokan keresik a céget adomány céljából,  de van, akinek tényleg érdemes adni.” Így teszünk mi is rendszeresen, a “Napfény – A beteg gyermekekért, rászorultakért” közhasznú alapítvány esetében.

napfeny_cim

Segítettünk a gáton 2013-ban!

Csehországban, Németországban, Ausztriában óriási károkat okozott a napjainkban egyre több alkalommal fellépő nagy mennyiségű esőzések miatt kialakult árvíz. Budapesten az északi területeket veszélyezteti leginkább a legújabb becslések szerinti 9 méteren tetőző Duna. Kutatók az mondják, 500 évente megismétlődő árvíz várható.

De ami a sok-sok elrettentő hír mellett pozitív, hogy az összefogás igen példaértékű! Facebookon is számos közösségi oldal toboroz segítőket a III. kerületbe, a Margitszigetre, Szentendrére, a kritikussá nyilvánított területekre.

Több száz, illetve ezer önkéntes dolgozik, hogy megvédje saját, ill. mások értékeit. Többen ajánlanak fel fuvarozási lehetőséget legyen személy, állat vagy a védelemhez szolgáló homok szállítása. Homokzsákokat tölt és pakol éjt nappal alá téve a fél város, egymást váltva.

Ebben segített az Amtech Rendszerház és a Tactical CQC Akadémia is közösen a héten több éjszaka is! Alább még néhány fénykép, hogy mennyire élveztük azt, hogy másoknak segíthetünk! Nagyon fel tudja dobni az embert, amikor tehet valami jót másért, másokért, vagy a köz érdekeiért.

Van abban igazság, amit Ralph W. Emerson mondott egykor:
„Az élet egyik legszebb kárpótlása az, hogy egyetlen ember sem tud őszintén segíteni a másikon anélkül, hogy ne segítse ezzel saját magán is.”

arviz2013