Cégem, az Amtech 250 szóban

Cégtörténetünk és a fejlődésünk

Amtech RendszerházAz Amtech Rendszerház kft. cégbejegyzése 2009, mely egy 2005-ben alakult korábbi cég tapasztalatából jött létre. A cég immár több mint 12 éves erős szoftverfejlesztői tapasztalattal bír és napjainkra 23 főt foglalkoztató, évenkénti 300 millió forintot meghaladó árbevétellel rendelkezik, melynek egyedüli tulajdonosa Szekrényi Péter Pedro

Kínált termékünk és szolgáltatásunk

Az AmTech Rendszerház kft. kizárólag vállalatirányítási szoftvereket készít, egyedi igények alapján, határidőre. Igény szerint a már meglévő szoftverekkel együttműködve, vagy nem megfelelő (nem a cégre készített) szoftverek lecserélésére. A szoftverfejlesztés során, bármilyen egyéb területen felmerült igényeket a szorosan velünk együttműködő partner cégek tudják megoldani, szükség esetén. (pl: akár szervezetfejlesztés)

Továbbá az Amtech Rendszerház kiemelkedő szerepet játszik a minden iparágat érintő nagy lehetőségben (ami fekete lyuk, ha nem tájékozódsz napi szinten) a DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ-ban. Segítjük a cégeket, hogy minél tökéletesebb és rájuk szabottabb szoftver eszközökkel tudják meglépni korunk egyik nagy kihívását.

Vevői Célcsoportunk

Azok a vállalkozások, amelyeknél 10 fő dolgozói létszámnál többen vannak és különböző akár mindennapi problémákkal küzdenek, úgy mint Excel táblák sokasága,+ és dupla adatrögzítés, esetleg lassan hozzáférhető kimutatások. Minden ami tehát akadályozza a cég megfelelő növekedését!

Referenciáink

A világ 11 különböző pontján, magyar nagykövetségeken fut saját fejlesztésű Amtech szoftverünk, valamint Magyarországon 99 nagy letelepített ügyviteli-vállalatirányítási szoftverünk termeli a pénzt a tulajdonosoknak.

S néhány Amtech szám, mert az is számít:

· 99 letelepített egyedi ügyviteli-vállalatirányítási szoftver,

· kb 300 felhasználó összesen, akik a mi szoftvereinket használják

· 12 éves nagyvállalati-ügyviteli tapasztalat

· 23 fős szakember gárda

· 100%-ban elismert és nagyon gyors adattárolás (Oracle, MsSQL, MySQL, sőt szinte bármi, ami adatokat tárol)

Cégünk szerepel a NAV köztartozásmentes adatbázisában!

www.amtech.hu